Reborn Voedingscoach

WORD FIT, BLIJF BENFIT
Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezonde leefstijl? Dan is dit een programma voor jou! BENFIT is geen dieet, geen hype, geen korte termijn oplossing maar een ‘leefstijl’. Je hebt een besluit genomen omdat je beseft dat er iets moet gebeuren. Er is nu eenmaal geen wondermiddel waarbij je snel veel kilo’s kwijt raakt. De route naar de langetermijnoplossing, met blijvend resultaat, gaan we je laten zien. Een leefstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Je doet er goed aan om BenFit te gaan volgen.

Vermoeidheid, verstoorde stoelgang, slechte conditie, rug-en gewrichtsklachten, weinig energie, overgewicht, lichamelijke en geestelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon, te weinig lichaamsbeweging, spanningen en stress. De periode dat je het voor lief nam en niet de intentie had om iets aan te passen is voorbij. Je hebt misschien signalen gekregen die je gebracht hebben tot dit level van bewustzijn, daarom ga je actie ondernemen. Bij de planning en het groeien naar een volgend level gaan wij je helpen. Je gaat jezelf fitter voelen, slanker worden en je zelfbeeld ondergaat een metamorfose. De BenFit lifestyle, een gezonde, actieve leefstijl wordt van jou. Op weg naar een fit en energiek gevoel, genieten van het leven, met het Eet-Beweeg-Relax programma.

BenFit, werk aan de kwaliteit van jouw leven
Let’s go, we gaan aan de slag! Hoe ziet het traject van Reborn Voedingscoach eruit? Elke week krijg jij een vaste coach die met jou aan de slag gaat! Tijdens het BenFit 12 weken Eet-Beweeg-Relax programma eet je wat er op de persoonlijke voedingslijsten staat en je gaat regelmatig sporten of extra bewegen. Daarbij word je persoonlijk begeleid. Je ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en je vetpercentage zal dalen. Je leert wat een gezond voedingspatroon is, op jou persoonlijke afgestemd. Je gaat gezond eten volgens de Richtlijnen Goede Voeding en daarnaast ga je tijd maken voor ontspanning.

Door BenFit leer je hoe het lichaam werkt en hoe je het moet onderhouden om fit, slank maar bovenal gezond te blijven. Vergelijk jezelf niet met anderen en stel realistische doelen. Dat doe je samen met de BenFit coach met wie je 1x per week een afspraak hebt om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap ga je anders eten en (meer) bewegen. Dit boek helpt je door het proces van verandering zodat je na afloop van BenFit alle kennis in huis hebt om te weten hoe het moet en om geïnspireerd te raken. Jouw leefstijl is hierna voorgoed veranderd. Je bent in staat om een gezond voedings- en beweegpatroon vol te houden en anders in het leven te staan. 

Wil jij graag aan de slag? Wacht dan niet langer, plan een intakegesprek en laat je informeren, inspireren en motiveren door een van onze coaches! Samen gaan we aan de slag!

×

Stuur ons een bericht

× ...