Over ons

Wij zijn Marco en Sharona en de eigenaren van REBORN ENERGY. Onze onderlinge band die zich door de jaren heen heeft gevormd vormt de basis van onze samenwerking en kenmerkt zich door positieve energie. Hieruit is het idee en het concept van REBORN ENERGY ontstaan.

Bij REBORN ENERGY staat verbinding centraal. De verbinding met jezelf, met anderen en met je omgeving. Verbinding geeft kracht en energie. Vanuit verbinding kan je het beste uit jezelf halen en kan jij je weer herboren gaan voelen.

We willen iedereen bedanken die het mede mogelijk heeft gemaakt om onze droom waar te maken! Zonder steun van vrienden en familie was dit niet mogelijk geweest.

team

Sharona

Ik ben Sharona Roke, 33 jaar oud en personal coach bij Reborn Energy. In 2016 begon ik mij te verdiepen en te ontwikkelen in fitness en gezondheid. Door opleidingen te volgen, veel te lezen en te sporten creëerde ik een nieuwe leefstijl. Deze leefstijl werd een gewoonte en wanneer ik hier van afweek voelde ik mij niet fijn. Door stap voor stap gezonder te gaan leven werd ik fitter en sterker. Ook merkte ik dat mijn mindset positief veranderde, waardoor ik onder andere beter met tegenslagen om kan gaan. Ik ben ervan overtuigd dat het sporten mij op persoonlijk vlak verder heeft gebracht. Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt. Op een gegeven moment kreeg ik de kans om vanuit mijn eigen ervaring en de passie voor bewegen, aan de slag te gaan als coach. Mijn visie: persoonlijke aandacht, een band opbouwen en kwaliteit leveren! Trainen met persoonlijke aandacht is de sleutel naar succes. Vorig jaar ben ik gaan samenwerken met Marco en nu hebben we gezamenlijk Reborn Energy gestart. We hebben een geweldig team. Iedereen heeft dezelfde passie voor sport, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we in de nieuwe studio in een prachtig dorp heel veel mensen in beweging krijgen. Met als doel een gelukkiger, fitter en gezonder leven.

Marco

Mijn naam is Marco van Ruler en ik heb altijd een voorliefde gehad voor sport en bewegen. Ik ben bij diverse sportcentra werkzaam geweest en ik heb onder andere Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Zes jaar geleden opende ik een studio van Personal Fitness Nederland aan de Bonenburgerlaan in Heerde. Later kwamen daar studio's in Wezep, Harderwijk en Nunspeet bij. Samen met mijn compagnon Sharona werken wij met heel veel plezier aan de verdere ontwikkeling van onze studio's en hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de fysieke en mentale gezondheid van zoveel mogelijk mensen.

Marc

Mijn naam is Marc Braakman, ik ben 23 jaar en volg de vierjarige studie Sportkunde op Hogeschool Windesheim. Zelf ben ik ook fanatiek sporter. Ik voetbal al vanaf mijn zevende jaar en doe dat nog steeds met heel veel plezier. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining en ik doe dat momenteel 2-3 keer per week. Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik houd ervan om sporten uit te proberen die nieuw voor mij zijn. Daarnaast heb ik mijn diploma behaald voor fitnesstrainer A waarvoor ik stage heb gelopen bij Personal Fitness Heerde. Daar ben ik gaan werken nadat ik mijn stage had afgerond en nu maak ik deel uit van het mooie team van Reborn Energy.

Amber

Mijn naam is Amber Remmerts, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Heerde. Sporten geeft mij energie en positiviteit. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistent en naast het sporten ligt mijn passie dan ook bij het lesgeven en het omgaan met kinderen. Ik heb een mooie kans gekregen om bij Reborn Energy aan de slag te gaan als trainster. Ik hoop mijn passie met jong en oud te mogen gaan delen.

Willemieke

Mijn naam is Willemieke Breunis en ik woon met mijn gezin in het mooie Hattem. Ik heb jarenlang groepslessen gegeven bij diverse fitnesscentra en ik heb altijd interesse gehad in gezonde voeding en leefstijl. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te mogen ontmoeten en begeleiden in onze fraaie studio.

×

Stuur ons een bericht

× ...