Fit For Life programma

Het leefstijlprogramma van Personal Fitness Nederland!

Het is bewezen dat de combinatie van beweging, voeding en mental coaching de beste garantie is  voor succes op de korte én lange termijn. Samen met je gecertificeerde personal coach ga je 16 weken aan de slag met jouw persoonlijke doelstellingen: van afvallen en je conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden. 

Beweging
Je traint minimaal 3 keer per week in de studio in groepjes of thuis met je eigen fitness-set die wij je meegeven. Telkens doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je zult versteld staan van je toename in conditie en kracht! 

Voeding:
Je hebt elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach een persoonlijk voedingsadvies van BenFit voor je samen (dat geschikt is voor het hele gezin). Bovendien leer je alles wat je moet weten over een gezonde levensstijl, waardoor je niet meer voeding binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. Daar heb je de rest van je leven profijt van! 

Mental coaching:
Samen met je coach ga je aan de slag met je werkboek en leren wij je positiever en oplossingsgerichter te gaan denken. Je zult zien: door je gedachten de baas te worden, krijg je meer invloed op je lichaam en geest. Het resultaat: je wordt niet alleen lichamelijk sterker, maar je gaat je ook veel fitter, vitaler en energieker voelen. We motiveren je, inspireren je en dagen je uit. Zo geven we je het zetje in de rug dat je nodig hebt.

Na deze 16 weken ben je in staat om een gezond voedings- en beweegpatroon vol te houden en anders in het leven te staan. Je zal merken dat jij je fitter voelt, positiever in het leven staat en mentaal sterker bent geworden.

Wil jij ook Fit for Life worden? Wacht dan niet langer, plan een intakegesprek en laat je informeren, inspireren en motiveren door een van onze coaches! Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen!

×

Stuur ons een bericht

× ...