Groepslessen

REBORN FIT-START

Tijdens de REBORN FIT-START bouw je jouw fitheid onder begeleiding op, alles mag, niets moet! De intensiteit bepaal je zelf. Je wordt conditioneel fitter, bouwt weerstand op en zit lekker in je vel.
De basis voor de trainingen zijn de vijf grondmotorische eigenschappen: 

 • Kracht
 • Lenigheid
 • Coördinatie
 • Snelheid
 • Evenwicht

Hoe beter deze eigenschappen in balans zijn, hoe beter jij kunt bewegen. Dit doen we door station trainingen toe te passen waarmee je alle eigenschappen traint op eigen niveau.

De groepslessen zijn bedoeld voor jou als jij:

🌱 kampt met fysieke klachten maar wel lekker in beweging wil blijven;
🌱 herstellende bent van een blessure;
🌱 zwanger bent of na een zwangerschap weer fit wilt worden;
🌱 weer wil beginnen met sporten na een periode van inactiviteit.

REBORN CIRCUIT

Circuit training is de training die wij het vaakst aanbieden in ons lesrooster. De training bevat alles wat je nodig hebt om een goede full-body workout te doen.
Je hele lichaam wordt getraind, door verschillende onderdelen toe te passen, denk aan:

 • Kracht
 • Lenigheid
 • Coördinatie
 • Snelheid
 • Core-oefeningen
 • Uithoudingsvermogen

Tijdens circuittraining voer je verschillende oefeningen achter elkaar uit, met korte rustpauzes tussen de oefeningen. 

Onze trainers bedenken elke keer weer andere trainingen met verschillende functionele materialen: elastieken, steps, halters, kettlebells, slamballs, dumbells, TRX’en, speedladders en nog veel meer om je lichaam optimaal te prikkelen, zodat je snel progressie (resultaat) boekt!

De groepslessen zijn bedoeld voor jou als jij:

🌱 houdt van afwisseling en uitdaging;
🌱 op eigen tempo en intensiteit wilt trainen;
🌱 graag algeheel fit wilt worden. 

REBORN POWER

Tijdens deze trainingen zal de nadruk steeds liggen op het gebruik van andere materialen. De ene training ga je groepsgewijs met name aan de slag met steps, de andere training juist weer met kettlebells of halterstangen. 

Wat er op het programma staat is altijd weer een verrassing! Het uitgangspunt is echter altijd dat je aan het einde van de training een lekker voldaan gevoel hebt.

De groepslessen zijn bedoeld voor jou als jij:

🌱 je graag laat verrassen en houdt van uitdagingen;
🌱 het leuk vindt om als groep dezelfde oefeningen te doen;
🌱 Graag algeheel fit wil worden.

REBORN HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Deze trainingen zijn intensief en zeer effectief op verschillende vlakken!

De focus bij REBORN HIIT ligt op oefeningen waarbij meerdere spiergroepen tegelijk worden aangesproken op een explosieve wijze. Het verschil tussen REBORN HIIT en bijvoorbeeld REBORN CIRCUIT is dat de intensiteit een stuk hoger ligt doordat de nadruk ligt op oefeningen die zich lenen voor een snelle maar krachtige uitvoering. De oefeningen volgen elkaar in hoog tempo op met slechts korte rustperiodes tussendoor. De hartslag gaat flink omhoog, waardoor je dus voornamelijk traint op uithoudingsvermogen. Tijdens de training verbrand je heel veel calorieën.

Een groot voordeel van HIIT training is de zogenaamde ‘afterburn’. Zelfs na de training verbrand je nog calorieën omdat het lichaam dan in de herstelfase verkeerd. De naverbranding van een REBORN HIIT Training is dan ook vele malen hoger dan een training op lagere intensiteit.

De groepslessen zijn bedoeld voor jou als jij:

🌱 graag intensief traint waarbij jouw hartslag flink omhoog gaat;
🌱 ervan houdt om uitgedaagd te worden; 
🌱 je conditie wil verbeteren.

REBORN STRENGHT

Krachttraining is het trainen met (zwaardere) gewichten of weerstand ter vergroting van de fysieke kracht, het spieruithoudingsvermogen of de spiermassa. Krachttraining heeft positieve invloed op je spieren, botten, pezen en metabolisme.

Tijdens onze KRACHT trainingen ontwikkelen we meer spiermassa dan in andere trainingen. Het voordeel hiervan is, dat je metabolisme stijgt en je er REBORN ENERGY voor terugkrijgt! We trainen op een verantwoorde manier, waarbij we veel gebruik maken van dumbells, kettlebells, TRXen, halters en het eigen lichaamsgewicht. We zullen vooral compound oefeningen aanbieden zoals:

 • Squats
 • Pull- ups
 • Deadlifts
 • Bench press
 • Overhead press

Door deze manier van trainen, spreek je meerdere spiergroepen tegelijk aan! Hierdoor krijgt je metabolisme een BOOST! Het effect van krachttraining is snel te merken, omdat je meer kracht ontwikkelt en je strakker in je vel gaat zitten!

De groepslessen zijn bedoeld voor jou als jij:

🌱 meer spiermassa wil ontwikkelen;
🌱 sterker en krachtiger wil worden;
🌱 graag wil trainen met zware gewichten.
🌱 in rust meer calorieën willen verbranden

REBORN KIDS

Jong geleerd is oud gedaan! Dat is de gedachte achter REBORN KIDS bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar . In onze moderne maatschappij hebben ook onze kinderen steeds meer te maken met een zittend bestaan met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden wij trainingen aan voor kinderen waarbij ze op aangepaste wijze lekker in beweging zijn en leren dat sporten met leeftijdsgenoten heel plezierig kan zijn.

De groepslessen zijn bedoeld voor kinderen die:

🌱 een leeftijd hebben tussen de 5 en 10 jaar;
🌱 graag lekker spelenderwijs willen bewegen;
🌱 moeite hebben om uit zichzelf voldoende te bewegen.

REBORN YOUTH

Jong geleerd is oud gedaan! Dat is de gedachte achter REBORN KIDS bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar . In onze moderne maatschappij hebben ook onze kinderen steeds meer te maken met een zittend bestaan met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden wij trainingen aan voor kinderen waarbij ze op aangepaste wijze lekker in beweging zijn en leren dat sporten met leeftijdsgenoten heel plezierig kan zijn.

De groepslessen zijn bedoeld voor kinderen die:

🌱 een leeftijd hebben tussen de 10 en 15 jaar;
🌱 moeite hebben om uit zichzelf voldoende te bewegen;
🌱 graag lekker willen bewegen.

×

Stuur ons een bericht

× ...